• Om oss    • Styret    • Øvelser      • Hjem  

 

 

   Om oss

Snarveier:
 Logg inn medlem
 

 

 


FET JANITSJAR

Fet Janitsjar ble stiftet i 1988. Dette var en sammenslåing av bygdas to tidligere janitsjarkorps, Dalen Musikklag og Fet Musikklag.

Vi er i dag ca. 55 utøvende musikere i alle aldre. Vi øver på mandager kl 18:30-21:30, i amfiet på Østersund ungdomskole.
Her treffes vi for å spille variert og god musikk, samt treffe gode venner. Øvelsene er et fint avbrekk i hverdagen for oss alle.
 

Korpset har en engasjert og dyktig dirigent som over de siste årene har "løftet" oss inn i det musikalske landskap. Vi har i flere år deltatt i Regionmesterskapet og deltok i NM for janitsjarkoprs for første gang 2014. Dette har blitt en fast affære for korpset siden. Vi startet i 7. divisjon i 2015. I 2016 kvalifiserte vi oss opp til 6. divisjon, og i 2017 kvalifiserte vi oss opp til 4 divisjon. Vi gikk av med seieren i 4. divisjon, så fra 2018 har vi spilt i 3. divisjon!

Utenom NM-sesongen er korpset aktive kulturspredere i bygda. Vi holder forskjellige konserter og bidrar fast hver 1 og 17 mai. Vi har også en fast julekonsert med andre aktører fra bygda  hvert år, og har nå de siste årene også startet en tradisjon med å ha vår egen julekonsert.

Er du på jakt etter et korps med musikalske utfordringer og et godt miljø, så er vi et godt valg. Hos oss er alle hjertelig velkommen. Vi tar imot nye medlemmer i alle instrument grupper.

Send oss gjerne en mail eller ring. Men aller best, kom innom oss på øvelsen.
Kontaktinformasjon finnes under fanen - styret -.

Vi informerer løpende om våre aktiviteter på Facebook-siden vår: https://www.facebook.com/FetJanitsjar